Пиво, форум о пиве
Список форумов Мир Пива, пиво Вход Регистрация FAQ Пользователи Поиск



Список форумов Мир Пива, пиво » Минипивоварни » Zazhygaloff
Начать новую тему  Ответить на тему   Предыдущая тема :: Следующая тема 
Zazhygaloff
СообщениеДобавлено: Чт Июн 01, 2017 12:08 am Ответить с цитатой
Shef
Зарегистрирован: 04.08.2013
Сообщения: 2473
Откуда: Київ




На "Фесті" познайомився зі скромним, але плодовитим пивоваром Олексієм Зажигаловим. Тільки подивіться на це різномаїття:



Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
СообщениеДобавлено: Вт Фев 06, 2018 12:26 pm Ответить с цитатой
ivanov
Зарегистрирован: 16.10.2003
Сообщения: 45284
Откуда: Київ






До дня народження Відомих поетів Роберта Бернса та Володимира Висоцького ми приготували для поціновувачів нашого пива акцію - три останні пляшки трьох різних сортів минулорічної варки - конопляний лагер, вишневий портер та різдвяний ель.
Ви маєте можливість придбати їх на відкритому аукціоні - початкова ціна набору - 60 грн. Аукціон закінчується 28.01. о 23-00 за Київським часом.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1699440680173185&set=gm.1893006031012831&type=3&theater&ifg=1
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
СообщениеДобавлено: Вт Фев 06, 2018 12:30 pm Ответить с цитатой
ivanov
Зарегистрирован: 16.10.2003
Сообщения: 45284
Откуда: Київ






Last Samurai – Rice Lager

Наша броварня продовжує експериментувати в пошуках нових цікавих сортів. На цей раз ми вирішили зварити пиво за «східним» рецептом – рисовий лагер. Для цього нами було використано солод Chateau Vienna та подрібнений шліфований довгозернистий рис. Для охмелення взято ароматичні слабо гіркі німецькі хмелі Perle та Tettnanger, освітлювалось пиво за допомогою ірландського моху; дріжджі - Brewfarm Lager. Перед другим бродінням (безповітряним) до чану було додано екстракт меду, доброджування в пляшках тривало 3 дні, дозрівання 21 день за температури 3-4° С.
Пиво вийшло досить легким, світлим за кольором, але дещо мутнуватим, у ароматі досить чітко вирізняється запах меду, який у після смаку переходить у ненав‘язливу гірчинку. Рисового присмаку немає взагалі – потрібно збільшити його кількість в початковому суслі. Загальна оцінка – 7,5-8,0.

Окрему подяку висловлюємо Andrew Ivanov за створення дизайну етикетки для цього сорту.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1707933052657281&set=gm.1897084043938363&type=3&theater&ifg=1
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
СообщениеДобавлено: Пт Май 11, 2018 12:32 pm Ответить с цитатой
ivanov
Зарегистрирован: 16.10.2003
Сообщения: 45284
Откуда: Київ






Сумний дракон - Dark cinnamon Ale. 2 варка.
IBU 28, Alc 4,5 %

Нарешті ми представляємо, одне з обіцяних ще кілька тижнів тому, старе-нове пиво. Старе – тому, що за цим рецептом минулого року пиво вже варилось – це темний ель з корицею «Сумний дракон», а нове – тому що цього разу смакові якості відрізняються від попередньої варки. Також слід зазначити, що активну допомогу у даній варці надавали найчарівніші представниці команди «Мертві бджоли», а саме Mery Poppins, Tetiana Hrutska, Лариса Бєлотєлова, Наталія Андреєва, за що їм велика дяка!
Щодо смакових якостей, то слід зазаначити, що деякі експерименти (зокрема з сумішшю перців) головного пивовара не пішли на користь. В ароматі – кориця, яблуко і ледь відчутні нотки шоколаду, у смаку – легка нотка кислоти та хмелю, яка, на жаль, досить швидко переостає у перцеву гіркоту. Перець та гіркий шоколад превалюють у післясмаку. Загальна оцінка – 6.5-7.0.
Даний сорт був зварений для однієї полігонної гри, а поїхав на іншу – «Темные времена», та завдяки деяким «економним» особам певна його кількість залишилась і на даний момент. Для бажаючих придбати – ціна 35 грн за 0,5.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1810498429067409&set=gm.1944122739234493&type=3&theater&ifg=1
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
СообщениеДобавлено: Пт Май 11, 2018 12:36 pm Ответить с цитатой
ivanov
Зарегистрирован: 16.10.2003
Сообщения: 45284
Откуда: Київ






Eisbock – Smierc na lodzie
IBU 32, Alc 7,5%

І ще один з наших досить сміливих експериментів виявився вдалим! Ми раді представити зварений вперше в Україні (за нашими даними та інформацією мережі untappd.com) айсбок «Smierc na lodzie»! Особливістю даного сорту є те, що після процесів бродіння пиво переноситься у мінусову температуру, де потроху починає вимерзати вода і воно стає міцнішим та насиченішим. Його основу (75%) склав світлий ячмінний солод Chateau Munich із додаванням для смаку та кольору карамельних солодів Caramunich I та Carapils, житнього Cararye та шоколадного Black Swaen Chocolate W. Надмірна гіркота для цього пива нехарактерна, тому ми використали німецькі хмель середньої та низької гіркоти Perle та Hallertau Tradition. Зброджування відбувалось двома видами дріжджів лагерного типу - Craft Series M 84 та Saflager S-23 протягом 10 днів, після чого добу тривав процес виморожування. Втрати рідини (води) склали 15%. Витримка в пляшках тривала 2 місяці – і ось пиво готове до споживання!
Колір – темнокоричневий з кремоподібною піною, аромат – солодкаво-фруктовий з нотками кориці та тістечок. Смак насичений – родзинки, чорнослив, поступово з’являється ненав’язлива гіркота чорного шоколаду, яка разом з родзинками переважає у післясмаку. Алкогольна різкість відсутня (розумієш, що він там є вже після випитої пляшечки). Під час порівняльної дегустації з німецькими Aventinus Eisbock від Schneider Weisse та Speziator Doppelbock від Brauhaus Riegele отримав оцінку 9.5.
В зв’язку з технологічними особливостями та пробним варіантом варки, даний сорт буде реалізовано невеликими партіями за спецзамовленнями. Замовлення можна залишати під даним постом, приємного дегустування. 🍻

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1811568528960399&set=gm.1944601409186626&type=3&theater&ifg=1
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail
СообщениеДобавлено: Ср Сен 12, 2018 1:14 am Ответить с цитатой
Shef
Зарегистрирован: 04.08.2013
Сообщения: 2473
Откуда: Київ




Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
СообщениеДобавлено: Ср Ноя 21, 2018 7:47 am Ответить с цитатой
Gander
Зарегистрирован: 10.04.2015
Сообщения: 2007
Откуда: Фастов Киевской обл.






Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
 Zazhygaloff 
 Список форумов Мир Пива, пиво » Минипивоварни
Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете голосовать в опросах
Часовой пояс: GMT + 2  
Страница 1 из 1  

  
  
 Начать новую тему  Ответить на тему    
”орум ЊирЏива благодарит своих партнеров и просто хороших людей, которые позволЯют успешно развиватьсЯ.


© 2003-2016
Русская поддержка phpBB
Powered by phpBB © 2001-2004 phpBB Group phpBB Skin by Vjacheslav Trushkin