Полазил по форуму, но кроме упоминания об участии на весеннем киевском фестивале и фотографии пробочки больше ничего нет.
Делюсь тем что уже пробовал и что появилось вчера.
Воно Живе! І воно дивится на тебе. Класичний стаут в Американському стилі. Це перше з остінніх трьох сортів що Дідько зварив перед тим, як закінчити певний етап розвитку.) Тож смакуйте, чекайте ще два сорти, а потім побачимо.
Воно Живе! І воно дивится на тебе. Класичний стаут в Американському стилі. Це один з останніх трьох сортів що Дідько зварив перед тим, як закінчити певний етап розвитку.)
Крім того у нас є виграшна комбінація 6 з 50! Це лімітована серія Домашнього пива Дідько, кожна бутилка якого має свій власний неповторний номер.
Котіков вам у лєнту.
А якщо сурйозно... Дикий колаб Дідька та RedCat чекає на вас. Копчений темний ель на шафрані та чорносливі. При варці якого не один котік не пострадав. А тепер страдаю я, бо пиво зріє у Харкові, а Дідько у Києві.)
Йшов якось Дідько по пшеничному полю, аж раптом з під каменю вилазить чорна зміюка й каже: - давай зваримо колаб, а як ні, то заберу айфон. Дідько довго не думав, та й погодився. А потім як протрезвів, думає ну й дурня іноді привидиться. Але через деякий час привезли купу пива, не простого, а офігенного.
Ну й по суті... Характерний пшеничний аромат доповнює букет з пяти хмелів, де кожен відчує те шо йому довподоби, тут є і цитрусові, і екзотика, і всякі дивні штуки. Вівсяні пластівці додали шовковистості і повноти смаку. Солодовий, свіжий присмак некваплячись перетікає у квітково медову гірчинку, яка поступово але м‘яко лишається на язику до наступного ковтка. Шо? 7 алкоголю? Не може бути! І тільки ваш настрій вам скаже правду. А у таких харизматичних парубків як Black Snake Brewery та Дідько, результат може бути не менше ніж «дійсно крутяцький крутяк».
Белорусская пивоварня Jungle Brewery и украинская «Дідько» сварили совместный сорт пива в Ровно
Коллаборация
Сама варка пива состоялась на мощностях ресторана-пивоварни Father’s в Ровно. Результатом стал двойной милкшейк-IPA с черникой Kyiv in the Jungle. В Киеве его представили 24 января.
А началось все с киевского бара Punkraft, сообщает Pivo.by:
— В Киев нас пригласил наш давний друг Саша Дзенгилевский, менеджер в культовом киевском баре Punkraft. Они как раз праздновали День рождения бара и предложили представить там наше пиво, потусить и познакомиться с пивоварней «Дідько», — рассказывает пивовар Jungle Brewery Филипп Куприянович.
Для коллаборации пивовары решили не скупиться ни на хмель, ни на ягоды: сделали двойное сухое охмеление топовыми сортами, добавили много черники, добились градуса «под девятку».
— Hazy Blueberry DDH Imperial Milkshake India Pale Ale — «Kyiv in the Jungle». 10г на літр елітних хмелів Mosaic та Amarillo. 80г на літр всяких корисних пластівців, 80г на літр відбірної чорниці, дві здоровенних мішка молочного цукру, гори солоду і два пивовари з отакенною головою. Тільки найкращі витвори нарождуются за таких обставин. І потужна ягідно-екзотична ароматика та гірчинка цьому доказ. А тіло, його можна їсти, не то що пити, щільне, солодкувате й багатошарове. ABV: 8,7. IBU: 35. OG: 20,5, — комментирует на своей странице в Фб Дідько.
Варка пива проходила на мощностях ресторана-пивоварни Father’s в Ровно.
— Пивоварня очень хорошего уровня: оборудование Zip, грамотный главный пивовар. Что для нас было в новинку, так это то, что сам варочный порядок расположен непосредственно в ресторане, поэтому посетители могли наблюдать за процессом варки. Для нас это был первый подобный опыт, — рассказывает Филипп. — Нам очень всё понравилось, братья-украинцы отличные ребята, с ними легко найти общий язык и есть что обсудить. Вскоре ждём их с ответными визитом к себе.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах