Презентаційний сезон року відкриє колаборація Varvar brewery i German Kraft Beer - лондонської географічно і німецької в душі пивоварні. Не лише шаленими експериментами, але й чистою класикою можна тішити душу справжнього пиволюба. Яким він вийшов, німецько-британсько-укранський пшеничний бок, який варився більше доби? От і дізнаємося, приходьте куштувати і коментувати.
Новозеландських хмелів хотіли? То є їх у нас! Точніше, в середу буде. Приходьте куштувати, які ж ароматично-смакові скарби приховує в собі Pacific Gem. Враховуючи, що це універсальний хміль, і з гіркотою у нього все ок, і аромату вистачає, то це справжній сингл-хоп. Принесемо і жменьку хмелю порівняти, як він в чистому вигляді пахне, і як у пиві.
Пивоварів Varvar brewery не зупинити, вони знов зварили новий АРА, цього разу з хмелем Jarrylo. Так, це знов синглхоп. Так-так, це на честь того самого Ярила, це про весну, кохання, уже трохи втомила зима, будемо закликати весну разом. Приходьте скуштувати, потеревенити з головним пивоваром Igor Dmitrenko, який і хміль принесе, і пиво. А що ще треба для щастя?
Ну ось чергова презентація на носі. Цього разу це буде стиль грізет, пиво бельгійських шахтарів (так, вони там були), свіже, охмелене (як для бельгійців, не на американський смак, звісно), і дуже легеньке. Приходьте, розкажемо байки про стиль і назву, скуштуємо - першим келихом, як завжди, пригощаємо.
ЧЕР 20. Вечірній Mist
Mist - наш мілкшейк з лактозою і ваніллю. Він кольору призахідного сонця, перших абрикосів і такий само м'який і ніжний, як червневий вечір, і так само може розморити https://www.facebook.com/events/177309236297373/
Последний раз редактировалось: ivanov (Пн Авг 06, 2018 12:47 pm), всего редактировалось 1 раз
Пропонуємо дочитати цей допис до кінця, ми всіх попередили
Бо зараз будемо вдягати все найкраще одразу і розповімо, про те, що хочемо встигнути до кінця року і найближчим часом, а цього стільки, що ми навіть не знаємо, де взяти скаженого вченого, щоб самих себе клонувати (Лена Воробьёва поки що вміє так з дріжджми, але з нами ні )
До кінця року ми плануємо випустити мінімум 4 нових пива, і перше з них презентуємо уже в цей четвер у Varvar Bar Flat Red. Нові горизонти пива і кави, а у п'ятницю - у COFFEE IN ACTION / DOMINO. Це буде той самий довгоочікуваний кросовер пива й кави, який ми зробили з Vadim Granovskiy. Його не просто мало, а буквально 4 кега, тому не пропустіть (на фото Лена Воробьёва саме на це діло чавить апельсини)
У п'ятницю ж повторимо минулорічну забаву і влаштуємо блискавичний продаж чогось цікавого, що наш любий пивовар Igor Dmitrenko любить приховати у далеких темних кутках складу. Обидва сорти будуть чорними, як і п'ятниця. Продаж буде в тому ж ключі - через гугл-форму.
У суботу наш бравий десант, який вирушає у Львів у складі Artem Denisyuk і Ivan Khudolii, розповідатиме все, що ви хотіли знати про пивоварню, пиво, плани, сорти, байки й абсолютно невигадані історії, і все це під келих пива, якого ще ніхто не бачив. Заінтригували? Приходьте на Зустріч з представниками пивоварні Varvar, львів'яни.
На межі листопада і грудня їдемо на фестивальVAF Beer Fest | 2018 до Вільнюса, себе показати й інших подивитися, якщо ви раптом плануєте бути у столиці Литви в цей час - приходьте, пивоварні там збираються цікаві.
На початку грудня ми влаштовуємо відкриту варку, на яку 5 квитків буде продано, 5 розіграно серед підписників сторінки, будемо варити новорічну версію Ølen-я.
У грудні чекаємо ще один міжнародний колаб.
Ну і звісно, плануємо знову посувати шампанське з п'єдесталу головного новорічного напою новим новорічним релізом.
Добавлено: Ср Дек 19, 2018 5:53 pm
Gander
Зарегистрирован: 10.04.2015
Сообщения: 2260
Откуда: Фастов Киевской обл.
Varvar brewery
Хвилиночку уваги: хто не встиг на передпродаж Sparks, той може встигнути у Varvar Bar i Lisopylka- кілька пляшок будуть у вільному продажі з сьогодні.
Хто встиг, нагадуємо про те, що ваші пляшки чекають вас тиждень, а потім переходять у статус вільного продажу. — в праздничном настроении.
Добавлено: Вс Дек 30, 2018 5:29 pm
Gander
Зарегистрирован: 10.04.2015
Сообщения: 2260
Откуда: Фастов Киевской обл.
Varvar brewery презентувала витриманий у бочках барлівайн
Експерименти
Барлівайн His Maltiness подають відкоркованим у Varvar Bar, Lisopylka i Varvar Bar Odesa. Що цікаво, пиво не просто замовляють-наливають: бармен демонструє пляшку, відкриває її, гість робить перший ковток — і обирає, пити далі чи ні.
Навесні 2016 року у Varvar brewery залили пиво у перші бочки і започаткували бочкову програму, яку ніжно плекають і розвивають.
Майже всі бочки, що використовують варварівці, українські, адже привозити з-за кордону достатньо дорого та складно. Головне ж, Varvar цікавить максимальна свіжість бочки, тому пивоварня співпрацює з українськими виноробами, наприклад, «Колоніст». «Парк» бочок поки що невеликий, близько трьох десятків. Під них треба виділити місце, до того ж не все пиво можна залити на витримку. Про це розповіла Лана Світанкова:
— Ми наразі знаходимося на стадії експериментів. Тим більше, кожне випущене пиво — це новий досвід.
Відзначимо, з 21 грудня витриманий у бочці барлівайн His Maltiness від Varvar brewery можна спробувати у закладах мережі. Подають пиво за цікавою системою «плати, якщо подобається».
"Пиво. Технологии и Инновации"
Добавлено: Чт Янв 03, 2019 7:30 pm
Gander
Зарегистрирован: 10.04.2015
Сообщения: 2260
Откуда: Фастов Киевской обл.
Varvar Bar
Ох і новин підвалило!
Почнемо з того, що на крани вийшов Transatlantic Flight, знаємо, ви чекали.
По-друге, у нас другий випуск Dragon Milk, версії Milk Stout з перчиками халапеньо, вогняно-гострими і димними, але пивовари попрацювали на славу, і перець не випалює, а ніжно зігріває, як і годиться до сезону. Характеристики ті самі, що й у мілка - OG 19% ABV 6% IBU 30. Кількість драконового зіллячка обмежена, тому це пиво поки що у нас і у Lisopylka невдовзі.
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах