моё мнение - праздник удался.
был только один минус - дождь.
особенно в первый день дождя было много.
_________________ Самая лучшая работа – это высокооплачиваемое хобби.
voronytskyi.com
Добавлено: Ср Июл 02, 2014 11:53 am
ivanov
В этом году убрали слово September:
Київ – Україна
З 28 по 31 серпня 2014 року
місце проведення - Національний комплекс «Експоцентр України» ВДНГ
проспект Академіка Глушкова, 1 (центральна відкрита площа)
Завтра часов в 12 подъеду. Хотя судя по формату мероприятия - это будет просто провал и позор .
Добавлено: Сб Авг 30, 2014 4:48 pm
Godunof
Ну незнаю , денег на входе не брали , обстановка супер , чегото нового попробывать можно , например есть даже домушник с имбирным , медовым темным и светлым с мятой , кстати достойно , пивная дума , портер паб(даже можно им сказать свое фе ) . шульц , иволжанское в ассортименте , шале , родбрау бронз , пардубицкий портер , умань копченое на розлив ,море мяса и закусок , удивить особо нечем но везде очередь , думаю Годди подтвердит , я был приятно удивлен
_________________ мои декели dekeli.kiev.ua
Добавлено: Сб Авг 30, 2014 10:51 pm
-bsv-
Бабло на входы тільки після 15, тому що концерти.
А усе інше, як я розумію, так само, як і минулого року. Дощу не було? А то б і погода була б така сама ))
_________________ Ленин ехал из Разлива - больше он не мог без пива!
Добавлено: Чт Сен 03, 2015 10:52 pm
Efanoff
Кстати, в вагонах метро реклама появилась - ВДНХ 10-13
Добавлено: Пт Сен 04, 2015 9:18 am
ivanov
Если кому лень посмотреть дату первого сообщения о Фесте, то оно было ещё 20 июля. Видимо позже сдвинули на неделю и перенесли с Троицкой площади опять на ВДНХ .
Фестиваль пива, що зародився у Німеччині, не міг не знайти відображення і в Україні. Тому спеціально для киян та гостей столиці на ВДНГ з 10 до 13 вересня відбудеться драйвовий захід, на якому можна буде продегустувати понад 100 сортів пива, а разом з тим і послухати українських та зарубіжних артистів.
10 вересня на головну сцену вийдуть M.Others, "Сбой Системы", Fat Chord, SWETLO та Labirint 02. У п'ятницю концерти відіграють "ГРАНИ", "ТаРуТа", FONTALIZA, Kozak System та "АнтителА".
Окрім музики та пива, на фесті розкажуть чимало цікавого про головний напій свята, розкажуть секрети приготування та навчать його правильно споживати.
Цікаво, що 10 вересня з 17:00 та 11 вересня з 14:00 до 16:00 вхід буде вільним. А в інший час – 100 грн.